Utolsó módosítás: 2019.06.14. 15:46
FAIRTOOL
TÜV
Mitutoyo - Kézi mérőeszköz csereakció

Katalógus

 

 


 

Kedves Partnerünk!

Letöltéshez kattintson ide

 

Ön a 27 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Fairtool Kft. legújabb, immáron negyedízben megjelenő szerszámkatalógusát láthatja. Köszönjük, hogy kiadványunkat érdeklődésével megtiszteli.

A mai világban még a legelfoglaltabb üzleti vállalkozó, vagy szakmunkát végző sem teheti meg, hogy nem tájékozódik saját szakterületének szakmai fejlődéséről, az időről időre megjelenő, mindig korszerűsödő termékekről ne tudjon szakmai véleményt mondani, ne tudjon tanácsot adni és segítséget nyújtani alkalmazásukhoz. Partnereink elvárják, hogy vásárlásaikat megelőzően korrekt választ kapjanak egy-egy termékkel kapcsolatos kérdéseikre, orientáltak legyenek döntésük meghozatalában. A katalógussal szeretnénk hozzájárulni, hogy Ön mindig a legjobban informált legyen az ügyfélkapcsolatok területén, illetve mindennapi munkája során.

Tájékoztatni, az eligazodásban segíteni szeretnénk ezen igényes formában, magas szakmai tartalommal bíró termékkatalógusunkkal. Be kívánjuk mutatni az általunk forgalmazott legkorszerűbb termékek legfontosabb műszaki adatait és a felhasználás területeit, nem utolsó sorban pedig gyártóit. Fel kívánjuk kelteni irántuk az érdeklődésüket, hogy azután a döntést az Ön kezébe adva, üzleti profiljának, tevékenységének megfelelően válasszon közülük tetszése, elvárása és igénye szerint. Őszintén bízunk benne, hogy választása a cégünkre nézve kedvező lesz.

Az Ön által megtekintett katalógusunk egy időszakban lezárt termékskálát mutat be, amit azzal igyekszünk aktuálissá tenni, hogy időről időre a megjelenő új termékekkel frissítjük internetes termékválasztékunkat. Önnek nincs más dolga, mint oldalunkon a webáruház menüpontra kattintani és számítógépe Magyarország egyik legnagyobb szerszámraktárába juttatja el, ahol elektronikus katalógusunk által teljes képet kap kínálatunkról, megtalálja legújabb termékeinket, megismerheti szolgáltatásainkat és partnereinket.

 

Kedves Partnerünk!

Ajánlónkkal arra törekedtünk, hogy ráirányítsuk figyelmét egy olyan sikeres vállalkozásra, amely a gazdasági válság ellenére is megőrizte meghatározó szerepét a magyar szerszámpiacon, amely termékeinek széles skálájával Önnek is eredményes működést kínál.

 

Jó szívvel és szeretettel ajánljuk Önnek szerszámkatalógusunkat.


.

Fekete Zsuzsanna

Ügyvezető Igazgató

 

 

 

A teljes Fairtool Szerszámkatalógus letöltése

 

A Fairtool Kft. teljes szerszámkatalógusa a képre kattintva megtekinthető illetve pdf formátumba letölthető.


Amennyiben esetleg megkívánja vásárolni a katalógusban szereplő adott terméket úgy a Fairtool katalógusszámra rákattintva könnyedén eShoppunkba léphet.


Ezzel szeretnénk hozzájárulni, a minél sikeresebb közös együttműködéshez, hogy Ön mindig a legjobbat nyújthassa az ügyfélkapcsolatok területén, illetve mindennapi munkája során.

 

 

 

A Szerszámkatalógus letölthető fejezetei

A


fejezet

Esztergaszerszámok

B


fejezet

Furatmegmunkáló szerszámok

C


fejezet

Menetszerszámok

D


fejezet

Marószerszámok

E


fejezet

Géptartozékok

F


fejezet

Mérőeszközök, mérőműszerek

G


fejezet

Reszelők, csiszolószerszámok

H


fejezet

Szerelőszerszámok

K


fejezet

Kéziszerszámok

L


fejezet

Gépek, berendezések

M


fejezet

Csőmegmunkálás

N


fejezet

Hegesztés, forrasztás ipari ragasztóberendezések

P


fejezet

Munkavédelem

S


fejezet

Segédanyagok

T


fejezet

Tárolástechnika

 

A megjelenítéshez szükséges segédprogramok letöltése

Az Acrobat Reader a PDF dokumentumok megnyitására használható ingyenes szoftver.

A beépülő multimédiás böngészőkiegészítés Microsoft Internet Explorer böngészőkhöz használható.

A beépülő böngészőkiegészítés Firefox, Opera, Safari böngészőkhöz használható.
1101. Budapest, Kőbányai út 47/b. Tel.: (36-1) 260-8025 Fax: (36-1) 261-9561 E-mail: fairtool@fairtool.hu
© 2009 Fairtool Kft. - Minden jog fenntartva! - design: ALTAIR.hu Legújabb híreinkről RSS csatornánkon keresztül is értesülhet