Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

3 000 000 Ft támogatás a RIROSZ-nak

Anyacégünk értékeit követve, a társadalmi felelősségvállalás jegyében idén úgy döntöttünk, hogy a karácsonyi ajándékok vásárlására szánt összeget részben egy nemes és az ünnephez méltó célra ajánljuk fel.

Így a magunk és ügyfeleink nevében egy nonprofit szervezetet, a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetségét (RIROSZ) támogatjuk, akik azért dolgoznak, hogy a hazánkban élő ritka betegségekkel érintett több mint 700 000 embernek hasonló esélye legyen a gyógyulásra és a boldog életre, mint másoknak. 
A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége 2006-ban alakult. Ernyőszervezetként ma 61 tagszervezetet és számos egyéni tagot tömörít, akik aktívak a ritka betegségben élők érdekében. Céljuk az egészségügyi, oktatásügyi és szociális ellátásokkal kapcsolatos információátadás és az érintettek érdekvédelme. Nemzetközi szinten is hivatalosan képviselik a hazai betegeket. A RIROSZ megkerülhetetlen szereplője a ritka betegekkel kapcsolatos döntéselőkészítői munkának.
Köszönjük partnereinknek az egész éves bizalmat és támogatást!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák