Utolsó módosítás: 2019.06.14. 15:46
FAIRTOOL
TÜV
DeWALT utolsó darabok

Cégismertető

Tisztelt Partnerünk!

Kevés cég mondhatja el magáról, hogy negyed évszázadon keresztül sikerült talpon maradnia, sőt évről évre növelnie szerepét a magyarországi szerszámpiacon. Büszkén mondhatjuk, hogy a FAIRTOOL Kft. ilyen cég, amely sikertörténetét piaci megbízhatóságának, a forgalmazott termékek kiváló minőségének és rendkívül széles választékának, racionálisan kialakított raktárkészletének, valamint a szolgáltatások magas színvonalának köszönheti.  Eredményeink elérésében kiemelkedő szerepe volt dolgozóink szakmai felkészültségének, cégünk iránti elkötelezettségének és hűségének.

 

Termékkínálatunk széles skálájával igyekszünk az ipari termelés és karbantartás összes feladatára megoldást nyújtani. Ezért szinte minden területen megtalálhatóak standard és magas minőségű termékeink. Így kívánunk hozzájárulni, hogy partnereink mindig az adott feladatnak legjobban megfelelő eszközt választhassák, ami egyúttal biztosítja a legjobb ár/érték arányt. Az általunk forgalmazott szerszámok teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek. Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk. Cégünk 2001-ben minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely jelenleg az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított.

 

Raktárkészletünk értéke meghaladja 800 Millió forint, ami a magyar szerszámpiacon a legnagyobb. Elsősorban Európa vezető szerszámgyárainak képviseletét látjuk el, de széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a világ számos országából importálunk. Alapvető célunk az ésszerűen kialakított, nagy volumenű, széles és több minőségi színvonalat átfogó ipari szerszám raktárkészlet fenntartása, amellyel a felmerülő igényeknek azonnal meg tudunk felelni, illetve amellyel felvállaljuk üzleti partnereink szerszámraktározási/előfinanszírozási feladatait.

 

Szolgáltatásaink színvonalának folyamatos növelésével az a célunk, hogy üzleti partnereink tevékenységét támogassuk, hozzájáruljunk sikeres működéséhez.  Teljes körű szaktanácsadással, igény esetén az általunk forgalmazott eszközökhöz kapcsolódó technológiai ajánlással, szakmai továbbképzésekkel állunk partnereink rendelkezésére. Logisztikai hátterünk biztosítja, hogy a raktáron lévő termékeink partnereink részére az ország bármely pontjára 12/24 órán belül leszállításra kerüljenek.

 

A FAIRTOOL Kft. 2012. július 1-jén új korszakába lépett, a HABERKORN Cégcsoport tagjává vált, amely Ausztriában piacvezető a műszaki termékek kereskedelmében. A HABERKORN Cégcsoport alaptevékenysége a műszaki termékek és egyéni védőeszközök kereskedelme Ausztriában, Svájcban, Németországban és Kelet-Európában. Az elmúlt évben a HABERKORN Cégcsoport mintegy 1500 alkalmazottal 425,5 millió eurós forgalmat ért el. A FAIRTOOL Kft. üzletfilozófiája, vevőközpontúsága, dolgozóinak szakmai képzettsége és motiváltsága, jó minőségű, egyre bővülő termékkínálata, magas színvonalú szolgáltatásai megegyeznek a HABERKORN Cégcsoport vállalati értékrendjével, amely biztosítéka az eredményes együttműködésnek.

 

Tisztelt Partnerünk! 

 

A FAIRTOOL Kft. a hazai szerszámpiacon sok éves tapasztalata, elért eredményei alapján a jövőben is arra törekszik, hogy megbízható partnere legyen az évről évre növekvő vevőkörének, az üzleti tevékenységének teljes megőrzésével a HABERKORN Cégcsoport hatékony támogatása mellett termékeivel és szolgáltatásával a jövőben is készséggel állhasson az Önök rendelkezésére.

Fekete Zsuzsanna

Ügyvezető Igazgató

1101. Budapest, Kőbányai út 47/b. Tel.: (36-1) 260-8025 Fax: (36-1) 261-9561 E-mail: fairtool@fairtool.hu
© 2009 Fairtool Kft. - Minden jog fenntartva! - design: ALTAIR.hu Legújabb híreinkről RSS csatornánkon keresztül is értesülhet