Utolsó módosítás: 2017.12.13. 8:10
FAIRTOOL
TÜV

Hírek

15/06/2017
Kategória: Hírek

Tisztelt Partnerünk!

 

Tekintettel arra, hogy az utóbbi hónapokban jelentősen megnövekedett azon esetek száma, melyek során partnereink indoklás nélkül árut kívánnak visszaküldeni, a Fairtool Kft. 2017. június 1-től a visszárukra vonatkozóan megerősíti az alábbiakat:

 

Visszaküldött áruk átvétele csak előzetes megegyezés alapján lehetséges. A visszaküldött árut a Fairtool Kft. által rendszeresített áru visszaszállítási bizonylattal kell ellátni.

 

Ezt a dokumentumot a megrendelést eredetileg rögzítő ügyintézőnél lehet igényelni. Előzetes egyeztetés és megfelelő dokumentáció nélkül érkező árut visszaküldjük, ennek minden költsége a feladót terheli.

 

Visszáru esetén Fairtool Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a visszaküldött áru bruttó eladási árának 20%-át átalányköltségként számolja fel. Ez az összeg az áru visszavételi árából levonásra kerül.

 

Amennyiben a visszavételre vonatkozó igény elfogadásra kerül, a termék(ek)et kizárólag eredeti csomagolásban és sérülésmentes állapotban vesszük vissza.

 

A visszaszállítás költsége a visszaszállító partnert terheli.

 

Bízunk megértésében és a közöttünk meglévő eredményes, korrekt üzleti kapcsolat fenntartásában.

 

Budapest, 2017. június 15.

Üdvözlettel:

Fekete Zsuzsanna
ügyvezető igazgató

1101. Budapest, Kőbányai út 47/b. Tel.: (36-1) 260-8025 Fax: (36-1) 261-9561 E-mail: fairtool@fairtool.hu
© 2009 Fairtool Kft. - Minden jog fenntartva! - design: ALTAIR.hu Legújabb híreinkről RSS csatornánkon keresztül is értesülhet