Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Több mint mozgás sportprogram

3. alkalommal rendeztük meg – az immár rendszeressé vált – 3 hónapon keresztül tartó egészségmegőrző sportprogramunkat, melynek keretén belül nemcsak saját céljainkért, de a diabéteszes gyerekek támogatásáért is mozogtunk.

A programban idén 42 kollégánk vett részt, akik összesen 2 716 órát töltöttek aktív mozgással. Cégünk minden sportolással töltött percet pénzre váltott, így végül 1 000 000 Ft-ot adományoztunk a Szurikáta Alapítványnak, akik minden nap azon dolgoznak, hogy a diabéteszes gyermekek és szüleik megfelelő támogatásban és oktatásban részesülhessenek. A díjátadón tárgyi nyereményekkel és vásárlási utalvánnyal jutalmaztuk kollégáink kitartását, valamint Kocsisné Gál Csilla – az alapítvány vezetője – 100 éves az inzulin c. könyvet ajándékozott mindnyájunknak, amit ezúton is hálásan köszönünk.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák