Utolsó módosítás: 2017.10.16. 12:24
FAIRTOOL
TÜV

Területi képviselő

Vezető hazai szerszámkereskedelmi társaság, amely vezető európai szerszámgyárak képviselőjeként nagyobb iparvállalatoknak, szolgáltató és kereskedelmi cégeknek értékesít forgácsoló- és kéziszerszámokat, műszaki eszközöket, kisgépeket. Keresünk tapasztalt

T E R Ü L E T I   K É P V I S E L Ő T
(Műszaki tanácsadót)
szerszám-kereskedelem az alábbi térségekből

Budapest, Fejér, Veszprém, Tolna, Bács-Kiskun, Csongrád megye

 

Feladata személyes kapcsolattartás a vevőkkel, a terület teljes szakmai felügyelete, értékesítés és annak folyamatos fejlesztése, piackutatás, versenytársfigyelés, tesztek, bemutatók szervezése, lebonyolítása, beszámolás az értékesítési vezetőnek.

 

Ideális pályázónk alapos szakmai tudást és eredményes értékesítési gyakorlatot szerzett magyarázatigényes, hasonló műszaki termékek értékesítésében kereskedelmi és ipari vállalatoknak. Előnyös az angol- vagy német nyelvtudás.

 

Stabil, megbízható, szakmailag elismert cégnél kreatív, önálló munkakör, folyamatos szakmai fejlődés.

 

Kizárólag a fenti térségekből és szakterületről jelentkezők fényképes pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – az idevágó tapasztalatok kifejtésével az alábbi címre várjuk:

agnes.fur@fairtool.hu

 

1101. Budapest, Kőbányai út 47/b. Tel.: (36-1) 260-8025 Fax: (36-1) 261-9561 E-mail: fairtool@fairtool.hu
© 2009 Fairtool Kft. - Minden jog fenntartva! - design: ALTAIR.hu Legújabb híreinkről RSS csatornánkon keresztül is értesülhet